home

Evenementenbeveiliging

Het beveiligen van een evenement is geen eenvoudige zaak. Toch blijkt uit onze ervaring dat beveiliging vaak de sluitpost is van het evenement en van de begroting. Dat terwijl beveiliging toch een zeer belangrijk aspect is van een evenement. Denkt u er eens aan hoeveel geld u kunt besparen als u een adequate toegangscontrole heeft. Als er geen lekken in uw terrein of object zitten waardoor mensen zonder te betalen naar binnen kunnen gaan of naar buiten gaan met gestolen goederen.

Dogs on Duty neemt graag de gehele organisatie van de beveiliging van u over. Dat is weer een zorg minder voor u. Wij maken na de oriƫnterende gesprekken met u een maatwerk plan van aanpak waarin wij al uw wensen opnemen. Wij adviseren u en bieden u onze ervaring en professionaliteit aan.

Kortom, Dogs on Duty denkt met u mee.

Het is ook mogelijk dat wij een beveiligingsplan voor u schrijven.
Hierin staan zaken als:

  • Zijn er voldoende EHBO'ers?
  • Zijn de vergunningen geregeld?
  • Wat te doen met voorwerpen die in beslag worden genomen?

Kortom, als u de beveiliging aan Dogs on Duty overlaat heeft u meer tijd voor andere zaken. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Wij doen dit door geplande besprekingen en tussentijdse evaluaties. Dogs on Duty werkt ook met een aantal pakketdiensten. Dit zijn maatwerkpakketten waarin een aantal verschillende beveiligingsdiensten zijn gecombineerd. U kunt hierbij denken aan een pakket met daarin evenementen, artiesten- en objectbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Dogs on Duty kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van de vele aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Dogs on Duty? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.