home

Mobiele surveillance

Iedereen kan een rondje rijden maar dat is niet hetzelfde als beveiligen.
Dogs on Duty beveiliging doet met grote regelmaat mobiele surveillance projecten met een hond. Hier zijn wij dan ook sterk in. Bij mobiele surveillance met de hond worden controlerondes uitgevoerd door onze geleiders welke een rechtstreekse verbinding hebben met een meldkamer. Hierdoor is het ook mogelijk de hondengeleider direct in te zetten bij een inbraak of brandmelding.

Mobiele surveillance in de praktijk

De surveillance rondes worden uitgevoerd op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes waarbij de frequentie met u als klant wordt afgestemd. De preventierondes worden uitgevoerd met een herkenbaar voertuig dat voorzien is van alle benodigde materialen zoals een uitgebreide verbandtas, een brandblusser en materialen om af te zetten.Dit preventiemiddel schrikt inbrekers af omdat ze weten dat er controle is, maar niet wanneer er precies gecontroleerd wordt. Daarom is mobiele surveillance met een hond op deze manier erg effectief. De hondengeleider controleert aan de hand van instructies, die met u zijn vastgesteld, de gebouwen en bijbehorende terreinen nauwkeurig op onregelmatigheden. Van hun bevindingen maakt de hondengeleider een rapport op. Mocht zich tussen twee controlerondes door toch iets onregelmatigs voordoen, dan wordt u gewaarschuwd en kunnen de nodige maatregelen worden getroffen, zodat de normale gang van zaken niet wordt belemmerd. Mobiele surveillance met een hond is erg effectief in combinatie met alarmopvolging omdat in het geval van een inbraak, het alarm dan ook bij de dienstdoende surveillanten terecht komt en als men er vaker is geweest voor surveillance kent men het pand, de locatie en de situatie al.

Beveiligingsbedrijf Dogs on Duty kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van de vele aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Dogs on Duty? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.