home

Objectbeveiliging

Elk jaar wordt er voor veel geld schade geleden in de bouwsector. Een belangrijke reden hiervoor is dat de bouwprojecten vaak afgelegen en voornamelijk in de nachten onbeheerd zijn. Hierdoor zijn deze terreinen makkelijk toegankelijk voor ongewenste personen. De schade die ondernemers jaarlijks lijden wordt niet alleen veroorzaakt door vandalisme, diefstal en brandstichting, maar ook door storm en waterschade.

Om uw bouwterrein tegen invloeden van buitenaf te beveiligen en eventuele brand-, storm- en waterschade tot een minimum te beperken kunt u gebruik maken van de beveiligingsdiensten van Dogs on Duty. Met passende maatregelen zult u eventueel ongewenste bezoekers en invloeden van buitenaf, die de voortgang van uw bouw of renovatieproject kunnen belemmeren weren.

Als aannemer wilt u de kans op vandalisme, diefstal, brandstichting, storm of waterschade zo veel mogelijk uitsluiten. Een gedegen voorbereiding en een maatwerk oplossing van Dogs on Duty kunnen u hierin ondersteunen.

Dogs on Duty biedt door heel Nederland professionele bouwbewaking op maat aan. Passende beveiliging wordt aangeboden voor ieder specifiek (bouw)object. Hierbij kunt u denken aan beveiliging van nieuwbouw, verbouw of aan bouwobjecten waar onderhoud, renovatie en restauratie gepleegd wordt.

Om de beveiliging en bewaking van een bouwobject in goede banen te leiden zullen wij, samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opmaken. In dit beveiligingsplan zullen al uw wensen worden afgestemd. Afhankelijk van het soort object en het daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Dogs on Duty beveiliging de gewenste dienst inzetten, in veel situaties wordt gekozen voor een hondengeleider omdat hier een enorm preventieve werking vanuit gaat.

De diensten van Dogs on Duty worden geleverd door vakbekwame hondengeleiders. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort bouwobject. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van bouwobjecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw bouwobject, zorgt voor een optimale bouwbewaking en bouwbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Dogs on Duty kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van de vele aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Dogs on Duty? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.