home

Receptie diensten

Een receptionist is het visitekaartje van uw bedrijf, Dogs on Duty speelt daarop in door het leveren van goed opgeleide en ervaren receptionisten (M/V).

De receptionisten van Dogs on Duty zijn allen gediplomeerd en zijn representatief, klantvriendelijk, professioneel en minimaal in bezit van het E.H.B.O en BHV diploma.

Onze receptionisten kunnen u veel werk uit handen nemen zoals het:

  • Bedienen van de telefooncentrale
  • Ontvangen van bezoek
  • Verwerken van de post
  • Toegangscontrole
  • Optreden bij calamiteiten

Aan het eind van de dag sluiten wij het (bedrijfs)pand met het lopen van een brand en sluitronde. Wij letten hierbij vooral op brandgevaarlijke situaties en openstaande deuren en ramen. Uiteraard kunnen wij bij bovenstaande punten ook weer een maatwerk oplossing aanbieden door het toevoegen van werkzaamheden naar uw wensen.

Beveiligingsbedrijf Dogs on Duty kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van de vele aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Dogs on Duty? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.